Obiekt

Tytuł: Metody kompleksowej analizy składu produktów ubocznych procesu fermentacji alkoholowej w półproduktach i produktach spirytusowych

Autor:

Biernacka, Paulina

Data wydania:

2012

Typ zasobu:

praca doktorska

Wydawca:

nakł. aut.

Miejsce wydania:

Gdańsk

Współtwórca:

Wardencki, Waldemar. Promotor

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

oai:pbc.gda.pl:23929

Źródło:

BG PD 313935-00-00/01

Język:

pol

Powiązania:

Wydział Chemiczny

Prawa:

autor

Prawa do dysponowania publikacją:

Biblioteka Politechniki Gdańskiej

Lokalizacja źródła:

Biblioteka Politechniki Gdańskiej

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2018-06-07

Data dodania obiektu:

2013-02-01

Liczba wyświetleń treści obiektu:

6 788

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://pbc.gda.pl/publication/29134

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty

Podobne

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji