Szybowska, Urszula
Rapin de Thoyras, Paul (1661-1725)
Rosenthal, Hans (1925-1987). Oprac.
Botsack, Johann (1600-1674)
Piasecki, Władysław Korzonek, Jan
Hamberger, Georg Christoph (1726-1773) Meusel, Johann Georg (1743-1820)
Giunta Lucantonio - Eredi (1538-1566)
Kubiszewska, Katarzyna. Redaktor Łopatowska, Jolanta. Redaktor Lis, Anna Maria. Redaktor
Pohlhausen, Ernst (1890-1964) Politechnika Wolnego Miasta Gdańska
Kolberg, Oskar (1814-1890)
Wittbrodt, Edmund (1947- ) Wojnicz, Wiktoria Lubowiecka, Izabela. Recenzent Wojciech, Stanisław. Recenzent
Bochyński, Piotr J.
Kerschensteiner, Georg Michael Anton (1854-1932) Tom, Alfred (1879-1944) Tł.
Kokot-Kanikuła, Kamila Sobolewska, Anna Caban, Tytus. Fot. Caban, Tytus. Il. Caban, Tytus. Opracowanie graficzne sio.studio Daria Kordowska
Leszczyński, Andrzej Manthey, Jolanta Kokot, Kamila Rojek, Karina Stunża, Grzegorz D. Toboła, Alicja Zapała, Katarzyna Trio kulinarne waGary
Wilczewski, Tadeusz (1944- )
Miluszewska, Ilona Giełdon, Liliana Jankiewicz-Brzostkowska, Monika Borzych, Jacek. Wstęp Klukowski, Karol. Redakcja i wybór zdjęć
Wasilczuk, Julita E. Popowska, Magdalena McPhillips, Marita Licznerska, Magdalena Borowiec, Arkadiusz. Recenzent Zięba, Małgorzata. Recenzent
Palestrina, Giovanni Pierluigi da (1525?-1594) Amadino, Riccardo (fl. 1583-1621). Druk.
Rotter, Jan (1850-1906)
Rotter, Jan (1850-1906)
Wilczewski, Tadeusz (1944- )
Akademia Sztuk Pięknych w Gdańsku Kaja, Robert, (1965- ). Red. Schmidt-Góra, Magdalena,(1965- ), red. Zelmańska-Lipnicka, Anna, red. Targoński, Marek,(1969- ), red.
Werner, Friedrich Ernst
Rzączyński, Gabriel (1664-1737)
Breyne, Jakub (1637-1697) Stech, Andreas (1635-1697). Il. Saal, Izaak. Il. Bensheimer, Johann (ca 1650-ca 1700). Il. Cousius, Stephanus (fl. 16..-16..). Il. Veenhuysen, I. Il.