Object

Title: Opracowanie sensorów elektrochemicznych do oznaczania zawartości akrylamidu i kwasu akrylowego w produktach żywnościowych

Creator:

Krajewska, Agnieszka

Date:

2009

Resource Type:

praca doktorska

Publisher:

nakł. aut.

Place of publication:

Gdańsk

Contributor:

Radecka, Hanna. Promotor

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

oai:pbc.gda.pl:1760

Source:

BG PD 191653-00-00/01

Language:

pol

Relation:

Politechnika Gdańska ; Wydział Chemiczny

Rights Management:

autor

Rights Management:

Biblioteka Politechniki Gdańskiej

Digitalization:

Biblioteka Politechniki Gdańskiej

Localization of the Source:

Biblioteka Politechniki Gdańskiej

Object collections:

Last modified:

Jun 7, 2018

In our library since:

May 14, 2010

Number of object content hits:

12 925

All available object's versions:

https://pbc.gda.pl/publication/3602

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

This page uses 'cookies'. More information