Obiekt

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z określonej puli adresów ip.
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z określonej puli adresów ip.

Tytuł: Wpływ dodatku kwasu krzemowego i zolu krzemionki na własności fizyczne wyciągów roślinnych suszonych metodą rozpyłową

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

3 paź 2018

Data dodania obiektu:

9 cze 2015

Liczba wyświetleń treści obiektu:

21

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://pbc.gda.pl/publication/53084

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji