Obiekt

Tytuł: Danziger Koch-Buch : Anweisung auf eine feine und schmackhafte Art zu kochen, zu backen und einzumachen. Nach durch fünfzigjährige eigene Erfahrung bewährten Recepten bearbeitet

Autor:

Rosnack, Marie

Data wydania:

1858

Typ zasobu:

książka

Opis:

260 s. ; 19 cm

Wydawca:

Leon Saunier

Miejsce wydania:

Gdańsk

Format:

image/x.djvu ; image/x.djvu

Identyfikator zasobu:

oai:pbc.gda.pl:26770

Źródło:

Od 23020 8°

Język:

ger

Powiązania:

D-4

Prawa:

domena publiczna

Digitalizacja:

PAN Biblioteka Gdańska

Lokalizacja źródła:

PAN Biblioteka Gdańska

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

14 lip 2016

Data dodania obiektu:

31 maj 2013

Liczba wyświetleń treści obiektu:

783

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://pbc.gda.pl/publication/32088

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji