83-7421-056-7 ; oai:pbc.gda.pl:29885
Autor ; Biblioteka Główna Akademii Morskiej w Gdyni ; Publikacja dostępna wyłącznie w sieci lokalnej Biblioteki Głównej Akademii Morskiej w Gdyni
Biblioteka Główna Uniwersytetu Morskiego w Gdyni
Biblioteka Główna Uniwersytetu Morskiego w Gdyni
19 wrz 2013
19 wrz 2013
393
https://pbc.gda.pl/publication/35571
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Podstawy technologii i przechowalnictwa żywności : ćwiczenia : praca zbiorowa, 2006 | 19 wrz 2013 |
Krajewska, Agnieszka Radecka, Hanna. Promotor
Tóth, Julius Magyar Királyi Földtani Intézet (Budapest)
Wituszyńska, Barbara
Sonderegger, Jacob Laurenz (1825-1896) Biernacki, Edmund Faustyn (1866-1911) tł.
Stępień-Słodkowska, Marta Niemyćko, Karolina Słowik-Gabryelska, Anna
Grembecka, Małgorzata